Restaurant skifter navn og får nyt koncept: Spis som i en fransk bistro
Griffen. Foto: Jens-Erik Larsen

14. NOV 2017 • 20:01 • AF TOMMY KAAS

Restaurant skifter navn og får nyt koncept: Spis som i en fransk bistro

På Bornholm har der i flere år været et ønske om at tiltrække flere turister i vintermånederne. Derfor har Hotel Griffen valgt at holde mere åbent i sin spa, samtidig med at hotellet har udviklet et nyt koncept til sin restaurant.

– Der er lagt vægt på det franske bistrokøkken, hvor gæsten først vælger sit kød, og dernæst præcist det tilbehør og den sauce, gæsten ønsker. Så det er slut med kokkens valg, her er det gæsten, som bestemmer, siger hoteldirektør Bettina Hyllested Lund i en pressemeddelelse.

Samtidig skifter restauranten navn til G's køkken, tilføjer hun.

Ved at udvide åbningstiden håber Hotel Griffen, at folk vælger spaen i stedet for sofaen i de kolde og mørke måneder.

– Vi vil gerne tiltrække flere turister til Bornholm i vintermånederne, og så er det oplagt at tilbyde et ophold på vores nyrenoverede hotel og give gæsterne en unik oplevelse i den bornholmske diamantspa, fortæller Bettina Hyllested Lund.