Overrasket? Her ligger Bornholms dyreste villavej
Vang. Foto: Jens-Erik Larsen

25. OKT 2017 • 06:04 • AF TOMMY KAAS

Overrasket? Her ligger Bornholms dyreste villavej

Boligsiden.dk har opgjort de dyreste villaveje i Danmarks 11 landsdele, og her fremgår det, at vi skal til Vang for at finde Bornholms dyreste villavej.

Med en kvadratmeterpris på 12.273 kroner står vejen, der går gennem Vang, og som slet og ret hedder Vang, for de dyreste salgspriser i årene 2015, 2016 og 2017.

I øjeblikket er et par huse til salg på vejen. Det dyreste står til fire millioner kroner og en kvadratmeterpris på 14.870 kroner.

Store forskelle
Sammenligner man kvadratmeterprisen på de 11 villaveje, der topper listen i de enkelte landsdele, er der store forskelle.

Den dyreste, som ligger i Klampenborg nord for København, er over fem gange så dyr som den billigste, der altså findes på Bornholm.

I kroner og øre lyder forskellen på 53.374 kroner for en enkelt kvadratmeter, oplyser Boligsiden.dk.

Der er i øvrigt et pænt spring fra Vang og op til nummer næstsidst på listen. Vestjylland er den landsdel, der er næstbilligst, når vi taler om den dyreste villavej, men en kvadratmeterpris på 18.967 kroner.

– Når vi ser på det samme parameter i alle landsdele, kan vi ikke kun sammenligne top og bund. Vi får også de dele af landet med, som normalt går under radaren, fordi de ofte placerer sig i midterfeltet, fortæller Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk, om undersøgelsen.