Magnus Cort udtaget til VM i Norge: Det kan blive rigtig godt
Foto: Scanpix

30. AUG 2017 • 09:44SPORT • AF TOMMY KAAS

Magnus Cort udtaget til VM i Norge: Det kan blive rigtig godt

Magnus Cort er udtaget til VM i landevejscykling i Bergen som en ud af de seks cykelryttere, Danmark må have med. Hans kommende holdkammerat på Astana, Michael Valgren, er også udtaget.

Det skriver Ritzau.

Magnus Cort kører i øjeblikket Vuelta a Espana, og på mandagens hviledag sagde han til Bornholms Tidende, at han regnede med en VM-udtagelse.

– Hvis jeg kan komme godt hjem og få plejet kroppen og trænet lidt, så kan det godt komme til at passe rigtig godt sammen, sagde Magnus Cort om sammenhængen mellem at køre det tre uger lange etapeløb i Spanien og VM 14 dage senere.

Landstræneren var ikke i tvivl
Landstræner Anders Lund siger i en pressemeddelelse, at han ikke var i tvivl om, at Magnus Cort og Michael Valgren skulle til VM.

– Det er to af vores skarpeste endagsryttere, og de har begge niveauet til at lave et resultat, siger landstræneren.

At der er tale om to så forskellige ryttertyper, understreger blot bredden og styrken blandt de danske ryttere, mener han.

– Selv om de selvfølgelig har forskellige styrker og skal køre løbet forskelligt, passer ruten godt til dem begge, forklarer Anders Lund.

Den kuperede rute kræver forberedelse af flere taktiske scenarier, da der er mange mulige udfald af det 276 kilometer lange løb, lyder det fra landstræneren.