Hunde fra hele verden har indtaget Bornholm
Arkivfoto

19. AUG 2017 • 06:49 • AF JESPER GYNTHER

Hunde fra hele verden har indtaget Bornholm

I denne weekend går Bornholm i hundene, for da rykker Dansk Kennel Klub ind på Rønne Stadion Nord med knap 4.000 hunde, når der bliver afholdt dobbelt international hundeudstilling.

Det skriver Dansk Kennel Klub i en pressemeddelelse.

Arrangementet foregår både den 19. og den 20. august, og de deltagende hunde er fordelt på 216 forskellige racer fra 18 forskellige lande.

Som en af de eneste kennelklubber i verden har Dansk Kennel Klub formået at fastholde en støt stigende tilslutning til de internationale hundeudstillinger igennem de seneste år, og udstillingen i weekenden er da også den største på øen nogensinde med 3.671 hunde, hvilket er en stigning på 17 procent i forhold til året før.

– Som arrangør er det fantastisk, at jeg allerede inden weekendens udstilling kan konkludere, at den er en succes, udtaler Wilfred Olsen, der er formand for Dansk Kennel Klubs udstillingsudvalg.

– Vi danskere er vilde med vores hunde, og med det store antal tilmeldte hunde til årets Bornholmerudstillingen tyder det på, at interessen for vores firbenede ven kun er stigende, siger Wilfred Olsen.

Så er du ikke allerede ”bidt af hund” – og ønsker du heller ikke at blive det - rådes du til at holde dig langt væk fra området omkring Stadion Nord i Rønne i denne weekend. Risikoen for at blive bidt af hundesport er nemlig forhøjet til det helt urimelige, skriver Dansk Kennel Klub i pressemeddelelsen.