Kessler og familien på Bornholm: Tjek lige en klapvogn
Arkivfoto: Scanpix

17. JUL 2017 • 09:55 • AF JAKOB MARSCHNER

Kessler og familien på Bornholm: Tjek lige en klapvogn

Hvis du får øje på en klapvogn med guldstel, har du ikke set syner. Du er bare lige i nærheden af Mikkel Kessler, tidligere dobbelt verdensmester i boksning.

Kessler holder i disse dage ferie på Bornholm med sin kæreste Lea Hvidt, med hvem han har børnene Romeo på tre og Rosa-Lia på et år. Og ungernes færd rundt på øen er en verdensmester værdig. Klapvognen har plads til begge børn."Nogle kan lide biler og tasker, og andre kan lide lækkert udstyr til små banditter. Og det er jo lige netop derfor jeg har haft kig på denne vogn så længe. Og en prinsesse kræver jo også sin guldkaret, så det kan jo egentlig ikke rigtig være anderledes, vel?", skrev Lea Hvidt søndag på sin blog.

"Jeg har længe haft kig på denne vogn. Når vi rejser og slæber rundt på alverden samt børn med trætte små ben, så har vi virkelig længtes efter en klapvogn, som kan tages med rundt i lufthavnen. Men det kræver en paraplyklapvogn, for det er de eneste, der må komme med helt op til flyet."Ud over at skille sig ud i gadebilledet forener klapvognen det praktiske med det behagelige, mener Lea Hvidt, der er tidligere model og nu arbejder som performance-designer og forfatter.

"Samtidig har jeg også gerne villet have en, som også var god til selve ferien. En hvor de kan ligge helt ned og sove godt, og det opfylder denne klapvogn. Den har nemlig det blødeste sæde, og så er den dyb, hvilket betyder rigtig meget, når man har børn som er store med lange stænger, som vi har", fortæller hun.

På Bornholm besøger de fire Lea Hvidts familie, der for tiden er i sommerhus på øen. Og familien nyder tiden.

"Her er virkelig hyggeligt, specielt når solen skinner, og det gjorde den hele dagen i går. Vi har været i Svaneke og både spist is og smagt på god chokolade og flødeboller. Jeg elsker det her “feriemode”, vi har været i de sidste par uger, og vi nyder det til fulde”, fortæller Lea Hvidt.

"Jeg startede i går dagen med en løbetur langs skovstien ude ved vandet. Hvis det ikke var fordi kondien hev mig hjemad, så var jeg blevet ved hele dagen. Hold nu op, hvor var det fantastisk at løbe der med solen i øjnene."