Læserne har talt: Her er årets største succes
Arnager. Foto: Anders Liljeroth

13. MAJ 2017 • 08:54 • AF TOMMY KAAS

Læserne har talt: Her er årets største succes

Projektet, som handler om at skabe en livlig og oplevelsesrig havn og kystlinje med havnen som et naturligt mødested for byens engagerede borgere og Bornholms turister, er årets største succes.

Flertallet af Bornholms Tidendes læsere pegede på Arnager Bådehavn, da 10 finalister kæmpede om læsernes gunst, og her var det altså træbroen, der med sine 200 meter er Nordeuropas længste, der trak sig sejrrigt ud.

Arbejdet er blevet en folkesag. Det viste indsamlingen på nettet sidste år, da 95 foreninger, virksomheder og privatpersoner bidrog til at indsamle 114.000 kroner på fire måneder.

Nu kan der lægges 10.000 kroner fra Danske Bank og Bornholms Tidende oven i pengekassen. Det er nemlig pengepræmien for at være årets succes.

– I virkeligheden kunne rigtigt mange have vundet, men det blev et lokalt, godt initiativ, som viser, at man også i de små samfund kan få store ting til at ske. Arnager har garanteret besluttet sig for, at de ville være årets succes. Og så blev de det, siger Søren Christensen fra Bornholms Tidende, som ønsker byen stort tillykke med prisen.

Læs hele historien i lørdagsavisen.


Fra venstre er det Søren Christensen fra Bornholms Tidende, Kirsten Juni og Anders Schou Jensen, der arbejder med finansieringen af broprojektet, og Kim Håkansson, filialdirektør i Danske Bank. Foto: Allan Rieck