Find den rette bluetooth højtaler til den kommende ferie

SPONSORERET AF COMPUTERUNIVERS.DK

Find den rette bluetooth højtaler til den kommende ferie

Sommeren er inden for rækkevidde, og den lægger derfor op til lange, varme sommernætter, hvor kammeraterne er til stede, og musikken spiller, som den skal. Det kræver dog en afspilningsmulighed for musikken, og den ideelle løsning på dette er bluetooth højtaleren. Bluetooth højtalere kan både være portable, robuste, lette og brugbare, når man skal på farten i sommerferien.

Der er stor forskel på bluetooth højtalere, og der findes altså en højtaler til enhver form for brug. Højtalere til indendørs brug adskiller sig selvfølgelig en del fra højtalere, som primært skal bruges udenfor – de adskiller sig på en række faktorer.

Bluetooth højtaler med på farten
Når du skal købe en bluetooth højtaler, som skal med dig på farten, så er der visse faktorer, som bør rangere højest – batterilevetid, vægt og størrelse. Disse skal være i udfyldt, før du bør overveje andre faktorer som lydstyrke og -kvalitet. Der er nemlig ikke meget sjovt ved en bluetooth højtaler, som spiller med rigtigt god lydstyrke, men som kun holder strøm i de første 30 minutter af sommeraftenen.

Du skal da gerne kigge på batteriets mAh, som er milliampere timer – dette er et generelt udtryk for mindre batteriers elektriske ladning. Som reference kan du her bruge B&O BeoPlay A1, som med sine 2.200 mAh kan supplere batterilevetid på 24 timer. 24 timer er ikke altid nødvendigt, så du kan eventuelt nøjes med mindre end dette.

Vægtens og størrelsens betydning
Forskellige bluetooth højtalere har forskellige størrelser og vægt. Det er relativt vigtigt at have en lille og letvægts bluetooth højtaler, når den skal med på farten. Ultimate Ears Boom 2 er et eksempel på en god bluetooth højtaler, som leverer rigtigt god lyd og som oveni dette er vandtæt – hvilket er rigtigt relevant for en højtaler, som gerne skal kunne holde til at komme med rundt omkring. Denne højtaler vejer dog omkring et halvt kilo, hvilket er lidt i den tunge ende. Størrelsen er også omkring 18 x 7 x 7cm, hvilket er lidt i den store ende for en højtaler, der skal med på farten – du kan da overveje dette, når du skal lede efter en ny bluetooth højtaler. Du afgør selv, hvad der er vigtigst for dig – er det lyden eller det praktiske? Det er svært at få hele pakken, hvis man vil holde det på et økonomisk fornuftigt niveau.

Ønsker du at finde den rette bluetooth højtaler til ferien, kan du hente inspiration i denne bluetooth højtaler test.