10-kroners turene er tilbage
Foto: Allan Rieck

16. MAR 2017 • 12:18 • AF ANDERS LILJEROTH

10-kroners turene er tilbage

Det er efterhånden blevet en tradition, at bornholmerne tager på shoppingtur med Povl Anker. Og datoerne for årets ture er fastlagt. Det oplyser Færgen på Facebook.

Man kan komme afsted både torsdag, lørdage og søndage, og vil man ud og sejle på den billige shoppingtur en torsdag, kommer chancen den 25. maj. Lørdagsafgangene er sat til den 22. april, 13. maj, 23. september, og den 14. og 28. oktober.

Søndagsturene finder sted den 30. april, den 25. juni og den 27 august, og for alle tures vedkommende er der udrejse fra Rønne klokken 9.00, og der sejles retur fra Sassnitz klokken 14.

Prisen er kun 10 kroner for en bil med fem personer. Til gengæld kan man så tage traileren med ganske gratis. Den kan så fyldes op med nogle af de gode tilbud ombord, for som Færgen skriver, så kan der handles til tyske priser ombord.

Som gående passager, kan man også købe billet til turen. Den koster så også 10 kroner.

Det er ikke muligt at hverken gå eller køre fra borde i Sassnitz når man rejser på en Shoppingbillet. Så det er hyggen ombord og de billige priser der er i højsædet på disse ture.