Stor tøjbutik i Rønne skal have ny ejer
Jan Laursen har drevet butikken i mange år. Nu skal den på nye hænder. Foto: Berit Hvassum

11. MAR 2017 • 08:06 • AF ANDERS LILJEROTH

Stor tøjbutik i Rønne skal have ny ejer

En af de store tøjforretninger i Rønne, Dansk Outlet ved Lunden, skal skifte ejer. Det oplyser den nuværende ejer, Jan Laursen, i en annonce i Bornholms Tidende lørdag.

"Dansk Outlet er efter min mening danmarks stærkeste franchisekoncept, med en række centrale funktioner fra hovedkontoret, så du kan koncentrere dig om at drive butik og ekspedere kunder."

Sådan lyder Jan Laursens omtale af butikken til den nye ejer, der også nævner, at det er en forretning med en stor og stabil omsætning og indtjening.

Grunden til, at Jan Laursen overdrager butikken er, at han vil gå på efterløn.

- Kære Bornholmere. Ultimo 2018 takker jeg af for at gå på efterløn. Inden da, skal jeg have fundet min arvtager til butikken, skriver han i annoncen.

Herefter efterlyser han den rette kandidat. Og ifølge annoncen skal det være en der har en drøm om at blive selvstændig, en der måske har en baggrund i tøjbranchen, eller ønsker sig en ny karriere.

Men at være indehaver af Factory Outlet i Rønne kræver at man er ihærdig og ønsker et ansvar. Til gengæld vil man så få mulighed for at arbejde i et "fremtidssikret og stærkt koncept, som er et af de hurtigst voksende i Danmark", lyder det fra Jan Laursen.