Kæder og brands står i kø for at åbne på Bornholm
Store Torv. Foto: Berit Hvassum

26. FEB 2017 • 16:06 • AF ANDERS LILJEROTH

Kæder og brands står i kø for at åbne på Bornholm

Bornholms Tidende har de seneste måneder offentliggjort salget af flere erhvervsejendomme, og nye butiksskilte er dukket op flere steder.

Det tyder på, at det går rigtig godt på Bornholm i øjeblikket, og det bekræftes af flere ejendomsmæglere i Bornholms Tidende lørdag.

Martin W. Kok-Hansen fra Danbolig kan fortælle, at der er ved at danne sig en flaskehals, fordi det bliver sværere og sværere at finde ledige lokaler med den helt rigtige beliggenhed.

– Ja, vi har flere i kø. Vi er faktisk blevet ringet op af et firma, der lever af at skaffe erhvervsejendomme til nogle af de rigtig store danske brands, og de ville gerne lave en aftale om, at hvis der kom noget, skulle vi kontakte dem først. De har nemlig flere kæder, der gerne vil til Bornholm, men de kræver den rigtige beliggenhed, forklarer Martin W. Kok-Hansen.

For de fleste virksomheder handler det nemlig om at ligge det helt rette sted.

– De vil ligge på Store Torv eller på Lille Torv i Rønne. Eller måske lige i nærheden, bare der er kvadratmeter nok. Sådanne lokaler har vi både lejere og købere til, siger Martin W. Kok-Hansen.