En opsang der kan rense luften i Venstre

10. MAR 2016 • 15:00LEDER • AF SØREN CHRISTENSEN

Leder: En opsang der kan rense luften i Venstre

Partiet Venstre har fået ny formand på Bornholm. Igen.

I aftes på partiets generalforsamling blev Vibeke Møller Jensen, valgt uden modkandidater, og den nye formand, der er den fjerde på posten på kun ét år, var overraskende klar i mælet, da hun gik på talerstolen i Aakirkeby.

Faktisk leverede hun en klokkeklar opsang til partimedlemmerne, og skal vi ikke bare sige, at efter al den ballade, der har været i partiet lokalt de seneste måneder, så var det vel egentlig på sin plads.

Formanden talte om at ”vi skal vaske vores beskidte tøj indendøre”, og om at ”vi skal passe på, at vi ikke bliver sådan nogle dinosaurer fra fortiden, der sidder og æder hinanden”.
Sådan!

Den tidligere formand Frederik Tolstrup gjorde det glimrende, og jeg holder fast i, at i den perfekte verden havde Venstre valgt den unge landmand fra Aakirkeby til borgmesterkandidat, men når nu det ikke kunne være anderledes, og Tolstrup på grund af familieforøgelse hjemme på gården valgte at gå af, kan Vibeke Møller Jensens facon måske vise sig at være den rigtige medicin for partiet lige nu.

Opsangen kan være med til at rense luften i Venstre.
Og markere en ny start.

Læs hele lederen i Bornholms Tidende i dag