5. MAR 2016 • 10:00LÆSERBREVE • AF LOTTE THOMSEN, NYBODER 8, NEXØ

Til redaktionen og Margrit Skott

En stor tak for de skønne baggrundsartikler om kor, solister og grupper, som Margrit har skrevet gennem det seneste år. Selvom man kender Barokbanden, Bornholms musikamatører, Hans Askou, Swingborn, Bornholmergarden osv., er det jo ikke sikkert, at man kender baggrundshistorierne, hvis man, som jeg, er kommet hertil for nyligt. Så er det godt med de artikler.

Tak for dem, oplagte og fine, som de har været. Jeg håber, at de bliver ved, for der er stadig musik(ere) at tage fat på: Ursula Bambuch og hendes mand Simon. Bente Pedersens kæmpe virke bl.a. med bornholmske sange. Jeg kunne blive ved. Det er også gjort flot af avisens faste musikanmelder om koncerten forrige søndag i Skt. Nicolai kirke. Christina brugte læserbrevsformen, fordi hun selv deltog. Flot.

Her er en sidste ide: NylarsKoret med Steffen Hyldig som dirigent igennem alle årene, har 40-års jubilæum i år, og som en markering af det, opfører vi Haydns ”Skabelsen” med 35-40 musikere og 4 solister, bl.a. lokale Ursula Bambuch. Det er vores gave til alle musikelskere på  øen. Det bliver storslået og nok en artikel værd. Håber at se mange.