Christina Seest Dam i aften på Poul P
Christina Seest Dam og Carsten Lund.

24. JUN 2011 • 21:09LOKAL KULTUR • AF DAN QVITZAU

Christina Seest Dam i aften på Poul P

Fr 24/6 21:30
Jazz - Fri entré
Med Carsten Lund på klaver.

Christina Seest Dam har gennem sin tid på Bornholm (fra 1984) været engageret i musiklivet på øen. I mange år blev det i orkestergraven med Svaneke aktørernes leben, indtil hun fandt ud af at hendes største talent er hendes sangstemme.

Der har været mange højdepunkter som solist, primært på vores skønne ø, men også "over" blandt andet med Gospel toner & studiejobs.

Een af Christinas glansoptrædener var som solist til Svaneke Galla koncerter i 2005, en kæmpe succes. Navne som Niels Jørgen Riis og Charlotte Vigel optrådte ved Galla koncerterne.

Tidligere var det genrer som folk, country & country rock Christina fik afprøvet sit sangtalent indenfor. Som den ene ud af tre sang Christina i 60'er bandet "Woodenstocks" som huserede øen i 06/07.

Christina har været meget aktiv inde for den Bornholmske gospel siden 2002, det er blevet til mange koncerter & i 2010 var hun medarrangør/koordinator på sommerens store gospelkoncerter i Kyllingemoderen ud over at springe på scenen med et par solist roller.

Gennem to år sang Christina i Satin Dolls; jazz trio, hvor hun f.ex. har sunget på Nexø jazz festival.

Aftenen på Poul P. Byder på vokalistiske toner inden for Jazz gengren, hvor der bliver kræset for originaludgaver med intro vers, som vi ikke hører for tit. Samba -og bossarytmer til ex. "Mas que nada" ,"One note samba" og "Corcovado". Ind i mellem bliver der også plads til et par gode pop ballader:
"I'm yours" , "Just the way you are" og "Natural woman".

Christina har lige afslutte 1 ud af 3 års uddannelse på Catrine Sadolin Sanginstitut; "Complet vokal Institut", Europas største sanginstitut med afdelinger i flere lande. Det er en spændende tid med mulighed for at udforske stemmens muligheder inde for alle genrer.

I en hver ledig stund komponerer Christina egen musik og til daglig er Christina ansat i Nykirke som kirkesanger, hvor de klassiske toner giver hende stor inspiration.

Der er mulighed for at spise inden arrangementet - bord bestilles på tlf. 28 77 60 40. Køkkenet har åben indtil kl. 21. Der er fri entré til arrangementet.

Arrangementet er lavet i samarbejde med "Harteg Event, Party & Music Booking".