Politiet roser trafikanter
Foto: Morten Brandborg

17. JUN 2016 • 20:55FOLKEMØDET • AF MORTEN BRANDBORG

Politiet roser trafikanter

Bornholms Politi er tilfreds med folkemødegæsternes trafikale adfærd

Bilisterne, der er kørt til Folkemødet fredag, har generelt kørt pænt og efterkommet de anvisninger, der er givet i forhold til skiltning og poster. Tak for det, skriver poltiet fredag aften til pressen.

Politiet glæder sig over, at handicapparkeringspladser er respekteret i høj grad ved årets Folkemøde. Der er udstedt parkeringsafgifter, og der har også været overtrædelser af færdselsloven, men politiet har den opfattelse, at det har været på et fornuftigt niveau set i forhold til antal biler. Vi vil fortsætte vores kontroller de næste dage, fortsætter pressemeddelelsen.

Myndighederne har i dag ikke oplevet det store trafikale pres.

Gode råd
Opfordringen vil fortsat lyde, at bilisterne skal køre hjemmefra i god tid, respektere skiltning og Hjemmeværnet, der dygtigt regulerer trafikken flere steder.

Der er ikke adgang til parkeringspladser ad Slotslyngen og Sandvig. Der er alene adgang via Nordre Borrelyngvej og Tejnvej i Allinge.

Politiet ønsker alle et godt Folkemøde de næste par dage, hvor vi håber, at vejrguderne vil se nådigt på Bornholm og give os alle godt vejr, slutter den meget venlige udmelding fra politiet.

Billeder fra Folkemødet
Hår- og hattemoden ved Folkemødet
Børnene på Folkemødet
Folkemødet – store øjeblikke

Se hvem der taler på Speakers Corner
Torsdag 15. juni
13:40-13:50 Sanne Vilstrup
Organisation: FTHF Foreningen af talehørelærer i Folkeskolen.
Emne: Børns sproglige udvikling i daginstitutioner og skole.
14:00-14:10 Ole Bergmann
Organisation: Bedsteforældre for Asyl.
Emne: Afviste asylansøgeres forhold.
14:30-14:40 Maria Nielsen
Organisation: Ventilen Danmark
Emne: Fællesskab i ungdomsårene + forsøg på at tage et stort billede, der symboliserer fællesskab.
15:20-15:30 Pernille Grumme
Organisation: Kunstnere For Fred:
Emne: Hvad er sandt og hvad er falsk? Er pressen stadig demokratiets vagthund? Får vi sandheden at vide om baggrundene for alle krigene ? Hvem er de egentlige terrorister? Hvem er det, der har interesse i krig? Er pressen censureret? Har vi overhovedet ytringsfrihed? Har vi egentlig et ægte demokrati? Bliver vi fyldt med fake-news? Hvor er beviserne for alle de påstande, vi bliver hjernevasket med? Uden Sandhed Ingen Fred!
15:40-15:50 Kent Dumstrei
Emne: Om at flytte hjemmefra og selvudvikling som svært handicappet mand.
17:00-17:10 Mia Kristina Hansen
Organisation: Foreningen for børn med angst.
Emne: Når forældre til børn med angst henvender sig til kommunen, læge, skole eller anden sektor i det offentlige, er det svært at få hjælp, og få anerkendt at barnet har angst. Forældre får at vide at det er dem der bekymre sig for meget, eller at det er dem der ikke formår at opdrage deres barn ordentligt. Ofte bliver forældrene sendt fra sektor til sektor, og ingen vil tage ansvar for at hjælpe barnet. Forældrene føler sig magtesløse, mens de ser på at deres barn får det dårligere og dårligere, og hjælpen kommer først når barnet er så dårligt, at det ikke kan gå uden for en dør.
Se hele taler listen her!

Find Speakers Corner på Cirkuspladsen i Allinge

SENESTE FOLKEMØDET

11. OKT 2016 • 13:24FOLKEMØDET
Kom til borgermøde i aften