SPONSERET AF GARDINBUS.NU

Flyt på budget

Det er dyrt at flytte – kort og godt. Alle, der har prøvet det, ved det. Det er svært at flytte, uden at det koster en hel del. Der skal måske betales et depositum og forudbetalt leje – og der skal købes møbler og lignende. Omkostningerne kan hurtigt løbe løbsk, selvom det ikke er meningen. Dog kan du undgå dette, hvis du er opmærksom på det. Vi kan ikke gøre det gratis for dig at flytte, men vi kan give dig nogle tips til, hvordan du kan gøre det billigere. Hvis du tænker økonomisk, når du flytter, vil du højst sandsynligt kunne flytte på et mindre budget. Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan gøre flytningen billigere.

Tjek salgssider, og køb brugt
Der er flere og flere, der køber brugte møbler. Der er derfor også flere og flere, der sælger brugte møbler. Det betyder, at der er stor sandsynlighed for, at du kan finde de møbler, du mangler, på budget. Det er typisk meget billigere at købe brugt, end det er at købe nyt. Du bør derfor også bestræbe dig på at købe så mange brugte ting som muligt. Du skal dog stadig kun købe de ting, du har brug for. Hvis du begynder at købe mere, blot fordi det er billigere, vil pengene hurtigt slippe op. Køb derfor kun de møbler, du har brug for – og køb dem brugt, så bliver det billigere for dig at flytte.

Få billige, skræddersyede løsninger
Hvis du flytter fra en bolig til en anden, har du måske en masse møbler og lignende, du kan tage med dig. Der er dog også nogle ting, der sjældent kan bruges i to forskellige boliger. Det gælder for eksempel gardiner. Gardiner skal nemlig skræddersyes til den bolig, de skal hænge i. Det kan blive dyrt at købe gardiner. Først skal de købes, og derefter skal de tilpasses. Hvis du gør brug af Gardinbussen, kan du købe og tilpasse på én gang. Med Gardinbussen får du nemlig et udvalg af forskellige gardiner, hvor du selv kan vælge de gardiner, du synes bedst om, og som derefter bliver tilpasset til din bolig.

Genbrug flyttekasserne
Noget af det værste ved flytningen er at skulle pakke ned og ud – ikke desto mindre er det en nødvendig del af det at flytte. Det bliver kun endnu værre, fordi flyttekasser faktisk er dyre, og man skal ofte bruge mange. Derfor kan du også med fordel genbruge flyttekasser. Du kan undersøge, om du kender nogen, der har nogle brugte flyttekasser, du kan købe billigt eller måske endda låne gratis. På den måde kan du spare penge på det kedelige arbejde, og du vil ikke mærke forskel.


Mest læste