Bliv avisbud

Dyrk Motion
Og få penge for det!


Bornholms Tidende mangler ofte omdelere af aviser og reklamer. Vi mangler også tit afløsere som kan træde til når vi har behov for det.

Som avisbud skal du uddele aviser og forskellige blade og magasiner til 50-90 abonnenter fra mandag til lørdag. Uddelingen tager normalt fra en halv til en time. Som regel skal du afhente aviserne på et depot, men i mange områder får du aviserne leveret til din adresse. Du får løn efter hvor mange aviser du uddeler og lønnen ligger normalt på mellem 650 - 1350,- kr. pr. måned.

Som afløser kontakter vi dig når et fast bud bliver syg eller holder ferie. Du får samme løn som det faste bud for de ruter du kører.

Som reklamebud skal du uddele ugeavisen Rytterknægten og reklamer hver onsdag og reklamer om lørdagen. En reklamerute er normalt på mellem 120 og 250 husstande. Rytterknægten og reklamerne leveres på din adresse dagen inden omdelingen og du skal selv pakke dem sammen så alle reklamer bliver lagt ind i Rytterknægten eller i den største reklame. Du får løn efter hvor mange hustande du skal levere til, men også efter hvor mange reklamer du skal have med hver gang. Lønnen bliver udregnet efter vægt for hver reklame. Det vil sige at der i perioder kan være mange reklamer, og dermed er arbejdet lidt hårdere, og andre perioder kan være meget få reklamer og arbejdet lettere. Lønnen ligger normalt mellem 800,- og 1.800,- kr. pr. måned og du skal regne med at bruge mellem 2 og 3 timer pr. gang.

Du skal være fyldt 13 år for at få en rute, men vi skriver dig gerne op på venteliste hvis du endnu ikke er fyldt 13.

Som bud for Bornholms Tidende bliver du automatisk medlem af Budklubben.
Som medlem får du:

* Lodtrækninger om spændende præmier
* Indbydelse til arrangementer
* En gave på din fødselsdag

Har du lyst til at arbejde som avisbud, så ring til os på telefon 5690 3000.

Her kan du også få meget mere at vide om jobbet.

Forrige side