Oplev Saturday Night Fever

 

Som abonnent på Bornholms Tidende kan du nu endelig opleve Saturday Night Fever live, når musicalen for første gang rammer Danmark i 2017. Musicalen er baseret på filmen af samme navn, som er den klassiske historie om ung kærlighed, forelskelse og kampen for at lykkes og blive til noget.

Saturday Night Fever The Musical giver dig alle de største Bee Gees hits og garanterer dig et brag af en dansemusical med landets dygtigste dansere, et stort live-orkester og selvfølgelig Silas Holst i spidsen.

Det bliver intet mindre end storslået, når de over 30 medvirkende sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen i Falconer Salen, og vi glæder os til at se dig.

Program

Onsdag den 12. april

Afgang om morgenen med færgen fra Rønne til Ystad og herfra kører vi op gennem Sverige og ankommer til København.

Vi starter med en kort rundtur i byens gader, derefter kører vi ned til Amalienborg og Marmorkirken, hvor vi får muligheden for at se den smukke kirke, som først blev færdigbygget i 1894 af den tids mæcen C.F.Tietgen.

Derefter er der frokost på egen hånd og lidt tid i byen inden vi kører til vores centralt beliggende hotel, hvor vi indkvarteres. Vi spiser en fælles middag og kører til Falconer Salen, hvor vi skal opleve Saturday Night Fever. 

Torsdag den 13. april

Efter morgenmaden får vi en sidste anderledes tur i byen. Her er chancen for at opleve Matadors univers på tæt hold, når vi besøger Korsbæk på Bakken. Byen er blevet genopbygget fra bunden og dermed har Korsbæk fået et helt nyt liv på Bakken.

Besøgende kan spise på tematiserede restauranter og beværtninger, handle i tidstypiske butikker, genopleve musikken fra dengang og møde de elskede karakterer fra Korsbæk.

Efter frokost på egen hånd forlader vi København og kører mod Ystad, hvorfra vi sejler tilbage til Rønne.

 

Pris per person i delt dobbeltværelse - 2.995,- kroner
Eneværelse - 545,- kroner
Fast plads i bussen - 50,- kroner
Afbestillingsforsikring - 6 procent

 

Med i prisen

  • Kørsel i bus
  • Færgeoverfart Rønne – Ystad t/r
  • 1 x overnatning med morgenmad
  • 1 x middag (2 retter)
  • 1 x A-billet til Saturday Night Fever
  • 1 x besøg i Marmorkirken
  • 1 x besøg i Korsbæk
  • Dansk rejseleder

                     

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer.

 

Bestilling og henvendelser:

GIBATravel telefon 6539 1070

eller direkte på www.gibatravel.dk

 

Forrige side