20. FEB 2019 • 16:07UDLAND

Ariana Grande rydder top-3 som den første siden The Beatles

De tre mest populære sange i USA lige nu kommer alle fra Ariana Grandes nyeste album, "Thank U, Next".

Den amerikanske popstjerne Ariana Grande sætter sig som den første kunstner siden The Beatles i 1964 på både første-, anden- og tredjepladsen på Billboards liste over de mest populære sange i USA.

Det oplyser musikmagasinet Billboard på sin hjemmeside.

Den 25-årige sangerinde indtager den imponerende top-3 med sangene "7 Rings", "Break Up With Your Girlfriend, Im Bored" og "Thank U, Next".

Sangene kommer fra Grandes nyeste udgivelse, der også hedder "Thank U, Next", og som i øvrigt topper Billboards albumhitliste.

Listen over de mest populære singler i USA hedder Billboard Hot 100.Den er baseret på både fysiske og digitale afspilninger, afspilninger i radioen samt online streaming - alt sammen i USA.Den ikoniske britiske gruppe The Beatles formåede i 1964 at sætte sig på ikke kun tre, men samtlige fem pladser på Billboard Hot 100s top-5.

I april 1964 var det med sangene "Cant Buy Me Love", "Twist and Shout". "She Loves You", "I Want to Hold Your Hand" og "Please Please Me".

Måneden inden - i marts 1964 - indtog The Beatles alle tre pladser i top-3. Gruppen sad tungt på de tre øverste pladser to uger i træk.Billboard Hot 100 har eksisteret i 60 år, og det er kun Ariana Grande og The Beatles, der har formået at indtage hele listens top-3.

Den canadiske rapper Drake er tidligere kommet tæt på. Sidste år lå han nummer et, to og fire på listen med sangene "Nice for What", "Nonstop" og "Gods Plan", der alle var fra albummet "Scorpion".

Ariana Grande kan også glæde sig over at være den kvindelige kunstner nogensinde, der har flest sange i top-40 på listen på samme tid.

Med 11 numre slår hun Cardi Bs tidligere rekord, der lød på ni sange.

Sammenligningen mellem Ariana Grande og The Beatles er imidlertid lidt ulige, fordi antallet af eksempelvis streamede sange ikke helt kan måles mod antallet af solgte vinylsingler.Ariana Grande har haft enorm succes det seneste år. Hun blev i 2018 også kåret til Årets Kvinde af Billboard.

Denne måned sikrede hun sig sin første Grammy for albummet "Sweetener", der blev kåret til Bedste Popalbum. Den populære sangerinde deltog dog ikke i prisuddelingen på grund af uenigheder med showets producer./ritzau/

17. JUL 2019 • 19:12 FOR ABONNENTER

Leder: Tænk jer om, inden I trækker politikerne ned i sølet

17. JUL 2019 • 18:08 FOR ABONNENTER

Politiker om konflikten i Snogebæk: Monopol er sjældent godt

17. JUL 2019 • 17:20

Nexøs byfest får dansetelt

17. JUL 2019 • 16:37 FOR ABONNENTER

Aldrig har der været så mange turister

17. JUL 2019 • 15:30 FOR ABONNENTER

Kommunen opgiver nye boliger nord for Rønne

Mest læste