18. JUN 2018 • 11:42UDLAND

Bil påkører fire efter festival i Holland og stikker af

Politiet har fundet og anholdt mistænkt fører af køretøj, som påkørte fire efter en koncert i Limburg.

Et mindre køretøj ramte mandag i de tidlige morgentimer fire personer i Holland efter en koncert med den amerikanske kunstner Bruno Mars.En person er omkommet, og tre er kvæstet.Chaufføren kørte væk fra stedet uden at stoppe, og politiet har mandag formiddag fundet køretøjet og den mistænkte efter en større eftersøgning.

- Politiet har fundet den hvide varevogn, som var involveret i hændelsen, og den mistænkte er blevet anholdt, meddeler hollandsk politi.

Der oplyses ikke yderligere fra de hollandske myndigheder om sagen.Hændelsen skete i forlængelse af koncerten "PinkPop", som er en musikfestival i provinsen Limburg, der ligger i den sydligste del af Holland.Folk i området blev orienteret om hændelsen på deres mobiltelefoner.I den besked blev lokale advaret om en Fiat Doblo, som har en nummerplade, hvor tallet 257 indgår.Gaden, hvor de fire personer blev ramt, er afspærret, mens teknikere undersøger stedet.De blev påkørt ved den ene af to udkørsler fra festivalen.En lægehelikopter blev ifølge den hollandske kanal RTL sendt til stedet, og der var et massivt opbud af politi mandag morgen.Bruno Mars var hovednavn på festivalen. Den amerikanske sanger og sangskriver lukkede den tre dage lange festival søndag aften. Påkørslen skete nogle timer senere./ritzau/Reuters

16. NOV 2018 • 18:55 FOR ABONNENTER

Spændende avlshingst flytter til Bornholm

16. NOV 2018 • 18:15

Svanekeøl vinder sølv og bronze

16. NOV 2018 • 16:11 FOR ABONNENTER

Leder: Husk nu at købe dine julegaver lokalt

Mest læste

16. NOV 2018 • 18:55 FOR ABONNENTER

Spændende avlshingst flytter til Bornholm

15. NOV 2018 • 16:45 FOR ABONNENTER

Toft tror på titlen