17. FEB 2018 • 06:49UDLAND

23 familiemedlemmer smidt i land efter slagsmål på krydstogt

For anden gang på få dage udbrød der fredag et masseslagsmål på et krydstogtskib nær Sydney.

Bølgerne gik højt, men det blev i familien, da der fredag udbrød et masseslagsmål på et krydstogtskib i farvandet ud for Sydney i Australien.Blodet flød, og adskillige kom til skade, da adskillige personer fra samme familie kom op at slås på skibet, der var på en ti dage lang tur i den sydlige del af Stillehavet.

På grund af urolighederne besluttede kaptajnen at gå i havn.Her blev seks mænd og tre teenagere fra samme familie ført bort af politiet i håndjern. 14 andre familiemedlemmer forlod også skibet.På videooptagelser taget af andre passagerer ses besætningsmedlemmer og sikkerhedsfolk forsøge at stoppe masseslagsmålet.Der er også beretninger om, at den store familie i dagevis havde generet andre af de ombordværende.- Folk hev deres børn ud af swimmingpoolen, fordi de græd og var bange, siger en af gæsterne på krydstogtskibet til The Herald Sun.

Flere af de aggressive familiemedlemmer var, inden politiet satte en stopper for løjerne, blevet sat i "husarrest", beretter avisen.Et øjenvidne fortæller til tv-stationen ABC, at hun havde set syv separate slåskampe bryde ud mellem familiemedlemmerne på turen.Ifølge Sydney Morning Herald beskylder andre gæster skibets sikkerhedsfolk for at have været alt for voldelige i forsøget på at sætte en stopper for slagsmålet.På et videoklip på avisens hjemmeside ses en af sikkerhedsfolkene sparke en liggende mand flere gange.Politiet forsøger nu at hitte rede i bataljerne. Efterforskningen har indtil videre ikke ført til sigtelser.En talskvinde for fartøjets ejer, Carnival Cruise Line, oplyser, at balladen involverede en enkelt familie. Hun tilføjer, at det "altid er vores sidste udvej" at landsætte en hel gruppe passagerer.For få dage siden blev et andet krydstogtskib tvunget til at vende tilbage til havnen i Sydney på grund af en tilsvarende hændelse.Her opstod der slagsmål blandt passagerer, der stod i kø til et toilet. En russisk kvinde er sigtet for at angribe en mand med en vinflaske./ritzau/

25. MAR 2019 • 13:49 FOR ABONNENTER

BHS-Almeborg vil overgå sig selv

Mest læste