8. OKT 2019 • 21:47SPORT

Landstræner savnede flere mål i 2-0-sejr i Georgien

Kvindelandstræner Lars Søndergaard mente, at Danmark kunne have besejret Georgien med 5 eller 6-0.

Danmarks kvindelandshold i fodbold vandt tirsdag aften den fjerde kamp ud af lige så mange mulige i EM-kvalifikationen.På udebane i Tbilisi vandt holdet 2-0 over Georgien, men der var spil og chancer til en meget større sejr.Det hæftede landstræner Lars Søndergaard sig også ved efter opgøret, hvor Brøndby-spillerne Mille Gejl og Nicoline Sørensen scorede.

- Jeg ville gerne have vundet meget mere. Jeg synes, at vi skulle bruge lidt for mange chancer til at score to mål.Vi kunne sagtens have vundet denne kamp med 5 eller 6-0. Vi manglede lige det sidste spark ind over stregen, siger Lars Søndergaard til DR.

Han glædede sig over, at nye indhop i startopstillingen fik udstillet den store bredde i truppen.

- Det er dejligt, at vi kan lave så mange udskiftninger og så kunne cruise sådan en sejr hjem. Jeg synes, det ser fornuftigt ud, siger Søndergaard.

Danmark fører gruppen med 12 point sammen med Italien, der har fået samme pointudbytte. De to nationer tørner først sammen i 2020. Bosnien-Hercegovina ligger nummer tre med seks point.De ni gruppevindere og de tre bedste toere på tværs af grupperne kvalificerer sig direkte til EM-slutrunden i England i sommeren 2021.

De seks øvrige toere skal i playoffkampe, som afgør, hvem der skal have de sidste tre adgangstegn til turneringen.Danmark spiller sin næste kamp i EM-kvalifikationen mod Georgien på hjemmebane 12. november./ritzau/

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet