8. OKT 2019 • 11:03SPORT

Åge Hareide er i tvivl om én startplads før Schweiz-kamp

Inde i hovedet har Åge Hareide 10 ud af 11 spillere på plads til startopstillingen i kampen mod Schweiz.

Landstræner Åge Hareide har studeret Danmarks kommende modstander i EM-kvalifikationen, Schweiz, til hudløshed på video for at være bedste muligt forberedt til lørdagens dyst i Telia Parken.

Derfor har landstræneren i sit eget hoved også lagt en slagplan for, hvordan schweizerne skal nedkæmpes, og hvilke spillere der skal eksekvere planen.

På 10 ud af 11 pladser i startopstillingen har Hareide besluttet, hvem han vil bruge, medmindre træningerne frem mod kampen giver ham uventede svar.- Jeg har ikke så mange ubesvarede spørgsmål før kampen. Nu handler det om, at vi får øvet og trænet de ting, vi er kommet frem til for at kunne slå Schweiz.

- Jeg har egentlig kun ét ubesvaret spørgsmål omkring startopstillingen. Vi må se, hvordan spillerne reagerer i forhold til hinanden, så vi ved, hvem der passer bedst sammen til kampen. Det svar får vi i løbet af ugen, siger Åge Hareide.

Nordmanden vil ikke ud med, hvor på banen han er i tvivl om, hvem han skal benytte.Han slår dog fast, at slagplanen kan justeres, hvis nogen fremhæver sig særligt på træningsbanen.- Jeg skal se, hvordan spillerne ser ud til træningen. Man kan træne sig på holdet, for når der er kamp om pladserne, ser nogle måske friskere og hurtigere ud end andre, men vi har stort set holdet på plads, siger Åge Hareide.

Landstræneren glæder sig over, at stort set alle spillere er kommet til Danmark med frisk spilletid i benene, og ingen spillere døjer med skavanker før kampen mod Schweiz.- Der er ikke nogen, som der skal tages specielle hensyn til fysisk i løbet af ugen. I dag (tirsdag, red.) kan der måske være nogen, der spillede i søndags, som der bliver taget lidt hensyn til, men ellers ikke. Det ser rigtig godt ud, siger Hareide.Mandag restitutionstrænede spillerne indendørs i Helsingør. Det var kun reservemålmændene Jesper Hansen og Frederik Rønnow, der sammen med målmandstræner Lars Høgh var på træningsbanen.

Tirsdag er derfor den første rigtige træningsdag på Helsingør Stadions regnvåde græs forud for kampen mod Schweiz på lørdag./ritzau/

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet