7. OKT 2019 • 20:27SPORT

Astralis er tilbage på verdensranglistens førsteplads

Counter-Strike-holdet Astralis er tilbage på toppen af verdensranglisten, hvor det senest befandt sig i juni.

Det danske Counter-Strike-hold Astralis er tilbage på førstepladsen på verdensranglisten, der blev opdateret mandag.Her avancerede det danske hold fra anden- til førstepladsen. Astralis har nu 897 point, mens holdet Liquid rykker den modsatte vej med sine 822 point.Astralis indtog førstepladsen på verdensranglisten i 14 måneder frem til juni i år, men faldt siden tilbage.

Da holdet for knap en måned siden vandt majorturneringen Starladder Major 2019 i Berlin, rykkede det fra fjerde- til andenpladsen.

Avancementet til førstepladsen sker efter en lidt skuffende weekend, hvor Astralis overraskende tabte semifinalen ved Dreamhack Masters i Malmø til det svenske hold Fnatic.- Vi er ydmyge og stolte over at være tilbage som nummer et i verden. Vi har arbejdet hårdt på alle niveauer og vil fortsætte med det, ikke bare for positionen, men for at sikre gode resultater på lang sigt gennem et stærkt fundament.- Konkurrencen er hårdere end nogen sinde, og vi må kæmpe hårdere end nogensinde for at nå vores mål. Vi er parate til at gøre det, skriver Astralis på sin Facebook-side./ritzau/

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet