20. SEP 2019 • 21:47SPORT

Herlev giver storklubben Herning nye klø på isen

Ambitiøse Herning Blue Fox tabte for tredje gang i træk, da holdet fredag aften var på besøg i Herlev.

Der er længe, til ishockeyens DM-medaljer skal fordeles, og det er de formentlig glade for i Herning Blue Fox.

Den 16-foldige mesterklub har nemlig langt fra fået den håbede sæsonstart under den nye træner Ben Cooper, der er blevet hentet fra Nordamerika til den jyske hede.

Fredag aften tabte Herning for tredje gang på stribe, da holdet måtte rejse hjem fra besøget hos Herlev Eagles med et noget overraskende nederlag på 2-5.Midtjyderne åbnede ellers scoringen allerede efter 54 sekunder, da Cameron Brace sendte pucken i nettet. Men lynmålet så snarere ud til at anspore hjemmeholdet.

Inden der var spillet et kvarter, havde Herlev scoret tre gange på Simon Nielsen, og så var det op ad bakke for gæsterne.

Landsholdsspilleren Morten Poulsen skabte nyt håb kort inde i anden periode, men farlige Brett Thompson genoprettede Herlevs tomålsføring.

Herning er gået ind til denne sæson med en ambition om at revanchere den skuffende sidste sæson, hvor holdet blot blev nummer seks i grundspillet og efterfølgende dumpede ud af kvartfinalerne.

Men da Herlevs Johan Skinnars 20 sekunder før tid øgede til 5-2, stod det klart, at midtjyderne igen måtte rejse hjem uden point.

Dermed er Herning efter fem kampe fortsat noteret for fem point. Fredagens overmænd fra Herlev har samme pointantal, men har spillet en kamp færre.Endnu værre står det dog til hos Rungsteds regerende mestre. Nordsjællænderne tabte 2-5 på udebane til Aalborg Pirates og må fortsat agere bundprop i Metal Ligaen.

Sølle et point har Erik Hjalmarssons mænd hentet i de første fire spillerunder.

Til gengæld er Aalborg Pirates pletfri med fire sejre i lige så mange kampe. Den nytilkomne forward Felix Scheel blev kampens markante figur med tre scoringer for nordjyderne./ritzau/

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet