18. JUN 2019 • 17:07SPORT

Tour-favorit styrter og udgår af Schweiz Rundt

Geraint Thomas styrtede 30 kilometer fra mål på 4. etape af Schweiz Rundt og blev siddende i asfalten.

Uheldene hagler ned over cykelholdet Team Ineos.

Tirsdag styrtede Geraint Thomas cirka 30 kilometer fra mål på 4. etape af Schweiz Rundt, og han er nu ude af løbet. I samme ombæring røg Astana-rytteren Andrey Zeits også af cyklen.Geraint Thomas blev siddende i asfalten i flere minutter efter sit styrt, der også havde givet ham tydelige skrammer på skulderen. Den forsvarende Tour-vinder var dog selv i stand til at tage sin sønderrevne cykeltrøje af.

Cirka 20 minutter efter styrtet meddelte Team Ineos på Twitter, at Geraint Thomas var på vej på hospitalet, og at rytteren derfor også er udgået af Schweiz Rundt.

Holdet meddeler, at man vil komme med opdateringer om Geraint Thomas tilstand, når han er blevet undersøgt på hospitalet.Den 33-årige brite er udset til at være holdets stærkeste kort i Tour de France, der begynder i starten af juli, efter at holdkammeraten Chris Froome måtte melde afbud til Touren.

I sidste uge styrtede Chris Froome og pådrog sig et brud på nakken i etapeløbet Critérium du Dauphiné.

Sidste år kørte begge Tour de France, og her endte Geraint Thomas med at bryde Froomes dominans i verdens mest prestigefyldte etapeløb.

/ritzau/

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet