18. MAJ 2019 • 04:16SPORT

Begge danskere klarer cuttet i årets anden golfmajor

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregard slår sig videre i PGA Championship. Tiger Woods er derimod færdig.

De danske golfspillere Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen er videre til weekendens finalerunder i sæsonens anden majorturnering, PGA Championship.Tilskuerne kommer derimod til at se langt efter Tiger Woods, der ikke kom over cutgrænsen efter to halvdårlige runder.I toppen af feltet øgede amerikaneren Brooks Koepka sit forspring til syv slag efter en runde i 65. Han er samlet 12 slag under par.På de første 36 huller har Koepka brugt bare 128 slag. Det er ifølge nyhedsbureauet AP det laveste antal slag nogensinde halvvejs gennem en majorturnering.Lucas Bjerregaard går ind til tredje runde på en delt 26.-plads. Han kom banen rundt i et slag under par efter tre birdies og to bogeys. Sammenlagt er han i par. Det er første gang, han deltager i PGA Championship.Thorbjørn Olesen er sammenlignet med sin landsmand nærmest en veteran i den prestigefyldte turnering, som han deltager i for syvende gang.Den danske golfstjerne gik runden i 70 slag, hvilket svarer til banens par. Olesen var tre slag bedre end i første runde.

Nordsjællænderen var dog heller ikke helt stabil i sit spil fredag, hvor han leverede fire birdies og fire bogeys.Samlet er Olesen tre slag over par, som også var hans score efter første runde. Det rækker til en 57.-plads.

Tiger Woods kommer ikke til at gentage sin succes ved årets første major, US Masters, som han vandt.Hans samlede score på fem slag over par rækker lige netop ikke til at spille med i weekenden. På anden runde ramte Woods kun tre gange fairway fra tee. Sidst det skete for ham i en major var i 2010.Han fortalte efter sin exit, at han siden sejren i Masters har været sløj.- Jeg føler mig bare ikke godt tilpas, sagde Woods ifølge AP.PGA Championship spilles i år på Bethpage Black-banen, der ligger i byen Farmingdale i delstaten New York.

/ritzau/

16. SEP 2019 • 18:46 FOR ABONNENTER

Cirkus til fordel for soldaterfamilier

16. SEP 2019 • 17:35 FOR ABONNENTER

Åbningstalen: En hyldest til de kulturfrivillige

16. SEP 2019 • 16:10

Tankstationer har hævet prisen

Mest læste

15. SEP 2019 • 19:58SPORT

BHS-Almeborg tager historisk sejr

15. SEP 2019 • 13:16 FOR ABONNENTER

I dag kører han sit sidste løb

14. SEP 2019 • 17:56SPORT

Dårlig RIK-dag på Amager