22. MAR 2019 • 23:00SPORT

Messis comeback ender i argentinsk nedtur i Madrid

Barcelona-stjernen Lionel Messi kunne ikke ændre på, at Argentina tabte 1-3 til Venezuela i en testkamp.

Det blev ikke til en lykkelig tilbagevenden til det argentinske landshold for Lionel Messi, da verdensstjernen fredag gjorde comeback på nationalmandskabet i en testkamp mod Venezuela.

Barcelona-profilen og resten af det argentinske hold tabte således 1-3 til venezuelanerne på neutral bane i Madrid.Messi sagde farvel til landsholdet efter Argentinas skuffende VM i Rusland i sommer, men han er altså nu tilbage, efter at landstræner Lionel Scaloni udtog den femdobbelte Ballon dOr-vinder til fredagens kamp samt endnu en testkamp tirsdag mod Marokko.Men den vævre angriber måtte se Venezuela komme flyvende fra start fredag og åbne målscoringen efter kun seks minutter, da Newcastle-angriberen Salomón Rondón viste flot boldkontrol ved at tage en høj bold ned i feltet og sparke den hen over Franco Armani i målet.

Det blev også 2-0 kort før pausen på Wanda Metropolitano, der til daglig er hjemmebane for Atlético Madrid. Denne gang ved Jhon Murillo, der udbyggede venezuelanernes føring med et imponerende skud fra kanten af feltet.

Et lille kvarter inde i anden halvleg fik Messi og Argentina lidt håb, da Lautaro Martinez efter en hurtig omstilling reducerede til 1-2.

Men Venezuela slukkede argentinernes drømme om en reducering, da Joseph Martinez med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid på straffespark gjorde det til 3-1.

Messi spillede fredag sin 129. kamp for det argentinske landshold og har scoret 65 mål, hvilket er rekord i Argentina. Landet har spillet seks kampe i Messis fravær.

/ritzau/

17. AUG 2019 • 14:19 FOR ABONNENTER

Nedrivning er i høring

Mest læste