18. MAR 2019 • 12:21SPORT

Wozniacki kan ramle ind i japansk verdensetter i Miami

Hvis seedningerne holder, så kan Caroline Wozniacki se frem til et møde med japanske Naomi Osaka i Miami.

Caroline Wozniacki stiller til start i WTA-turneringen Miami Open, og der kan ret hurtigt vente særdeles hård modstand på tennisbanen.

Naomi Osaka, den topseedede japanske verdensetter, kan nemlig allerede vente i ottendedelsfinalen, hvis seedningerne holder.På grund af sin seedning som nummer 13 er Wozniacki oversidder i første runde, og i anden runde står danskeren til at møde hviderusseren Aliaksandra Sasnovich, der er nummer 36 i verden, eller en kvalifikationsspiller.Hvis Wozniacki vinder den kamp og går videre til tredje runde, så ligner det et opgør mod spanske Garbiñe Muguruza, der er seedet som nummer 20.Herefter vil Osaka vente i en eventuel ottendedelsfinale, hvis altså resultaterne går, som seedningerne lægger op til.

Miami Open rangerer lige under årets fire grand slam-turneringer og er på niveau med sidste uges turnering i Indian Wells.

Her røg Wozniacki ud efter blot en kamp, da hun tabte til russeren Ekaterina Alexandrova i anden runde.Det var Wozniackis første kamp siden grand slam-turneringen Australian Open i januar.

I den mellemliggende periode har Wozniacki meldt afbud til flere turneringer på grund af sygdom.

Wozniacki er lige nu placeret som nummer 13 i verden./ritzau/

Mest læste