18. MAR 2019 • 11:50SPORT

Herning-Ikast fritstiller fløj: Skifter til Odense

Anne Mette Pedersen skifter til sommer fra Herning-Ikast til Odense, efter at hun er blevet fritstillet.

Fløjspilleren Anne Mette Pedersen skifter til sommer fra Herning-Ikast til ligarivalen Odense Håndbold.

Herning-Ikast oplyser på sin hjemmeside, at klubben har valgt at benytte en klausul i kontrakten, som fritstiller Anne Mette Pedersen til sommer.

I Odense er træner Jan Pytlick glad for aftalen, som er gældende i et år frem.- Hun er en spændende og dygtig spiller, som kommer med god erfaring fra blandt andet København og Herning-Ikast.- Hun har altså spillet i de store klubber, har prøvet en del, og så har hun også god erfaring fra landsholdet, siger Pytlick til Odenses hjemmeside.Anne Mette Pedersen har i denne sæson scoret 17 mål i 17 ligakampe. Nu ser den 26-årige højrefløj frem til at blive en del af Odense-truppen.

- Jeg er glad for, at aftalen er faldet på plads. Det er en stor mulighed for mig.

- Jeg glæder mig til at blive en del af så godt et hold, og jeg har hørt mange gode ting om Odense Håndbold, siger Anne Mette Pedersen.Anne Mette Pedersen spillede i FCM Håndbold fra 2009-2012, hvorefter hun skiftede til Ringkøbing Håndbold. Her spillede hun indtil 2013, hvorefter hun drog videre til København Håndbold.I 2017 vendte hun tilbage til Jylland og har siden da spillet i Herning-Ikast (tidligere FCM Håndbold).

Pladsen på højre fløj skal Anne Mette Pedersen dele med Trine Østergaard. Jessica Quintino, som også spiller højre fløj, er lige nu gravid.

/ritzau/

21. JUL 2019 • 09:00 FOR ABONNENTER

Nu løber hun maraton nummer 200

Mest læste