20. FEB 2019 • 04:40SPORT

Allegri: Ronaldo er en stor fordel i kampen mod Atletico

Juventus jagter onsdag en sejr mod Atletico i Champions League. Ronaldo er en vigtig brik, siger manager.

Juventus-manager Massimiliano Allegri kalder det "en stor fordel" at have Ronaldo med på holdet forud for onsdagens Champions League-kamp mod Atletico Madrid.

Det siger han i et interview med nyhedsbureauet AFP.Den portugisiske verdensstjerne vandt fire Champions League-trofæer på fem år med Real Madrid, inden han skiftede til den italienske storklub i 2018.- At have ham på holdet er en stor fordel, men vi kan ikke kun regne med ham. Hele holdet skal spille deres bedste, siger Massimiliano Allegri.

Juventus håber på, at i år bliver året, hvor CL-trofæet bringes tilbage til Torino. Klubben har ikke vundet siden 1996, og smagen af finalenederlag i 2003, 2015 og 2017 sidder stadig i munden.Allegri mener, at holdet er i god form forud for ottendedelsfinalen.- Holdet vokser fysisk, psykisk og teknisk, og vi vil fortsætte med den udvikling.- Vi skal holde fokus, velvidende at vores modstander i morgen (onsdag, red.) er et kompakt hold, der får meget ud af dødbolde. De har opnået store resultater i Europa i de seneste år, siger Juventus-manageren om Atleticos mandskab.34-årige Cristiano Ronaldo har en ganske fin statistik mod Atletico Madrid. Han har scoret 22 mål i de 31 kampe, hvor han har stået over for den spanske hovedstads anden klub.Blandt andet formåede han at lave hattrick i semifinalerne i Champions League tilbage i 2017.I den indeværende sæson har portugiseren scoret 21 mål for Juventus, der i øjeblikket er ubesejret i Serie A. Det giver dem førstepladsen med hele 13 point ned til Napoli.

Skulle Juventus vinde endnu en Serie A-titel, ville det være den ottende i træk.Atletico Madrid ligger i øjeblikket nummer to i Primera Division, syv point efter Barcelona./ritzau/

21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

Mest læste