20. JAN 2019 • 08:28SPORT

Clara Tauson debuterer i Australian Open med sejr

De danske tennistalenter Clara Tauson og Holger Rune vinder deres første kampe i juniorrækken i Melbourne.

Tennistalentet Clara Tauson har fået en perfekt start på sin første optræden i Australian Open.Den 16-årige dansker er førsteseedet hos juniorerne, og hun levede op til favoritværdigheden ved at vinde sin første kamp, der blev afviklet natten til søndag dansk tid.Modstanderen Anastasia Berezow fra Australien vandt første sæt med 6-1, men derefter overtog Clara Tauson styringen og vandt de næste to sæt 6-3 og 6-1.- Jeg oplevede det egentlig som en rigtig skidt kamp for mig. Hun var rigtig dygtig i starten og var lidt heldig på nogle tidspunkter, men jeg var ikke rigtig i nærheden.- Jeg kæmpede mig bare igennem det, siger Tauson til TV2 Sport.

- Det er rart at komme igennem sådan en dårlig kamp, og jeg er glad for, jeg kom igennem. Jeg håber, jeg kan spille bedre næste gang, siger hun.Som optakt til den store turnering i Melbourne vandt danskeren en juniorturnering i Australien.Søndag kunne hun dog godt mærke, at det var første gang, hun var med i Australian Open.

- Jeg synes, banerne var lidt hurtigere, end dem vi har fået lov til at træne på. Så det var også lidt en overraskelse for mig. Der var ikke rigtig noget, der gik min vej, siger Clara Tauson.

I anden runde møder hun Sijia Wei fra Kina.Holger Rune er også videre i Australian Open. Den 15-årige nordsjællænder vandt søndag sin første kamp i juniorrækken med 6-3, 7-5 mod Dominic Stricker fra Schweiz./ritzau/

19. AUG 2019 • 11:00 FOR ABONNENTER

Politiet vil lægge maksimalt pres på narkokriminelle

19. AUG 2019 • 08:19

Tyveri på hundeudstilling

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen