9. DEC 2018 • 19:13SPORT

Solbakken skal tale fremtid med NDoye i vinterpausen

Dame NDoyes kontakt udløber til sommer, og sammen med FCK skal han finde ud af, hvad fremtiden skal bringe.

FC København hentede Dame NDoye på en fri transfer i sommerens transfervindue. Det viste sig at være en rigtig god idé.

Søndag scorede senegaleseren sit mål nummer 12 i Superligaen i denne sæson i 3-0-sejren over Esbjerg og tilkæmpede sig samtidig to straffespark, som Robert Skov scorede på.

Men allerede til sommer kan NDoye igen være fortid i FCK.Angriberens kontrakt udløber, når sæsonen er forbi. Han og manager Ståle Solbakken skal diskutere fremtid i vinterpausen, fortæller nordmanden.

- Det ser vi på. Vi holder juleferie og tager snakken, når vi kommer tilbage, lyder det fra Ståle Solbakken.

- Det er i hans hænder. Han kan jo skrive med, hvem han vil fra 1. januar. Så han har styringen. Vi må sætte os stille og roligt sammen og høre, hvad han tænker og vil, siger Solbakken.

Ståle Solbakken er dog ikke i tvivl om, hvad angriberen betyder for holdet.

- Han har været vores bedste og farligste spiller. I den periode, hvor vi ikke var så gode, var det ham, der tog taktstokken, siger Solbakken.Hvad NDoyes fremtidsplaner indebærer, er uvist. Angriberen fortæller, at han endnu ikke har besluttet sig for, hvad der skal ske efter indeværende sæson.- Jeg ved det ikke. Jeg lever i nuet og fokuserer på, hvad jeg skal gøre. I morgen er en ny dag, siger NDoye.

Spørgsmål: Kan du se dig spille i FCK næste år også?- Hvorfor ikke? siger NDoye noget kryptisk.

NDoyes situation kompliceres af, at han har familie, der bor i USA. Han har en dreng og en pige, som blot er få måneder gammel.

- Det er ikke let. Man ser dem en gang i mellem. Men det er derfor, vi er professionelle, siger NDoye.Dame NDoye spillede i første omgang i FCK fra 2009 til 2012. Siden skiftede han til Lokomotiv Moskva og var også forbi Hull, Trabzonspor og Sunderland, før han igen vendte snuden mod København.

/ritzau/

Mest læste