6. NOV 2018 • 21:59SPORT

Skuffet Liverpool-manager: Hurtige mål ændrede stemningen

Røde Stjernes scoringer til 1-0 og 2-0 mod Liverpool gav serberne ekstra energi, mener Jürgen Klopp.

Røde Stjerne hentede overraskende sin første sejr i Champions League i 26 år, da Liverpool hjemme blev besejret 2-0 tirsdag aften.

Da serberne inden for syv minutter bragte sig foran 1-0 og 2-0 i første halvleg, ændrede det stadion, mener Liverpool-manager Jürgen Klopp.

- De havde for mange dødbolde, og de scorede på den ene af dem. Og så scorede de nærmest med det samme for anden gang, og det ændrede stemningen fuldstændig. Det kunne man mærke.

- Det kørte for dem, og det skulle vi håndtere, siger Jürgen Klopp ifølge nyhedsbureauet AFP.

Milan Pavkovs to mål for Røde Stjerne sendte Liverpool til tælling, og englænderne formåede aldrig at rejse sig på trods af flere store chancer.

En sejr havde ellers stillet Liverpool særdeles godt før de sidste to runder i gruppespillet. Her møder Liverpool PSG ude og Napoli hjemme.

- Drengene er skuffede, jeg er skuffet, og vi skal gøre det bedre. Vi bliver nødt til at gøre det bedre, men i aften er det for sent, siger Klopp.

I sidste sæson spillede Liverpool sig helt til finalen i Europas største klubturnering. Real Madrid trak her det længste strå med en sejr på 3-1.

Liverpool har seks point før de sidste to gruppekampe i indeværende sæson.- Vi bliver nødt til at vinde vores kampe. Det er op til os selv. Vi har skæbnen i egne hænder, men vi skal spille bedre, end vi gjorde her til aften, siger Liverpools James Milner ifølge AP.Røde Stjerne har ikke været i Champions League siden 1992. Sejren tirsdag var derfor holdets første i turneringen siden dengang./ritzau/

17. APR 2019 • 14:16 FOR ABONNENTER

Investorer sætter frist for et nyt kulturhus

17. APR 2019 • 13:55

Politiet efterlyser cykel

Mest læste

16. APR 2019 • 11:55 FOR ABONNENTER

Europamesteren vendte hjem til Bornholm

14. APR 2019 • 07:50 FOR ABONNENTER

Corts styrke ligger på sofaen