6. NOV 2018 • 13:33SPORT

Disciplinærudvalg overvejer sag mod Vejle-træner

Fodboldens Disciplinærinstans diskuterer tirsdag, om der skal åbnes sag mod Adolfo Sormani.

Fodboldens Disciplinærinstans under Dansk Boldspil-Union (DBU) overvejer, om der skal åbnes sag mod Vejle-træner Adolfo Sormani på baggrund af tv-billeder fra mandagens superligakamp mellem Vejle og Horsens.Sormani var karantænedømt, men tv-billeder viser, at han under kampen talte ivrigt ned i en telefon fra skyboksen på tribunen, mens målmandstræner Marco Ferrari på sidelinjen lod til at få informationer i en øresnegl under en maskering.- Vi er ved at kigge på, om der er grundlag for at åbne en sag. Vi forventer, at der er afklaring i løbet af tirsdag eller allersenest i morgen (onsdag, red.), siger Jens Hjortskov, der er formand for Fodboldens Disciplinærinstans.

Spørgsmål: Hvis I vurderer, at han har forbrudt sig mod reglerne, er der så lignende fortilfælde med sådanne sager?

- Det vil jeg ikke kommentere. Nu skal vi først finde ud af, om der skal åbnes en sag eller ej.

Spørgsmål: Hvilke mulige sanktioner kan komme i spil i sådan en slags sager?

- Det vil jeg heller ikke kommentere.

Sormani blev idømt en karantænedag på selve kampdagen mandag, efter han blev udvist i en pokalkamp mod Kolding i sidste uge.

Vejle, der vandt mandagens kamp med 3-1, afviser, at Sormani foretog noget forkert under kampen.- Vi afviser alle anklager om, at Adolfo Sormani skulle have haft kontakt til bænken. Der er tale om et scoutingsystem, siger Vejles assistenttræner Morten Bisgaard.

I reglementet om en karantæneramt træner står der følgende:

- Pågældende må på karantænedagen fra en time før kickoff, og indtil slutsignalet har lydt, ikke befinde sig tættere på holdet end på det pågældende stadioner tilskuerpladser.

- Vedkommende må således i det pågældende tidsrum hverken være til stede på spillepladsen, i omklædningsrummet eller andre steder, hvor direkte eller indirekte kontakt med holdet eller enkelte spillere kan opnås.

/ritzau/

17. APR 2019 • 14:16 FOR ABONNENTER

Investorer sætter frist for et nyt kulturhus

17. APR 2019 • 13:55

Politiet efterlyser cykel

Mest læste

16. APR 2019 • 11:55 FOR ABONNENTER

Europamesteren vendte hjem til Bornholm

14. APR 2019 • 07:50 FOR ABONNENTER

Corts styrke ligger på sofaen