5. NOV 2018 • 23:08SPORT

Danskerklub tager første sejr i engelsk bundopgør

I kamp nummer 11 lykkedes det omsider Huddersfield at vinde en fodboldkamp i Premier League

I de ti første kampe var Huddersfield gået fra banen uden sejr i Premier League.

Men i 11. forsøg vandt Huddersfield hjemme 1-0 over Fulham og kravlede dermed også et par pladser op i bunden af rækken.

Med sejren er Huddersfield ikke længere nummer sjok. Holdet overhaler både Fulham og Cardiff og er nu tredjesidst i rækken lige under nedrykningsstregen.

Huddersfield fordoblede pointhøsten til seks point og fik dermed kontakt med Newcastle over stregen.Kampens eneste mål var et selvmål efter 29 minutter, hvor udeholdets Timothy Fosu-Mensah var uheldig at sende bolden i eget net.

Til at begynde med lignede det, at Huddersfields Christopher Schindler var målscoreren, men Fosu-Mensah blev noteret for scoringen.

Alle tre danskere var på banen i hele kampen for Huddersfield, som spillede foran 17.082 tilskuere på Kirklees Stadium.

Den danske landsholdskeeper Jonas Lössl var en sikker sidste skanse og holdt buret rent for anden gang i sæsonen.Landsholdsstopperen Mathias "Zanka" Jørgensen ryddede flot op i de bageste geledder.

Og endelig spillede U21-landsholdsspilleren Philip Billing en fin kamp på den centrale midtbane.Billing fik i slutminutterne et gult kort, som betyder, at han er i karantæne i næste ligakamp hjemme mod West Ham.

Fulham er med nederlaget ny bundprop i ligaen med blot fem point./ritzau/

Mest læste

18. APR 2019 • 23:35SPORT

Nyt stadionnavn til høring

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag