16. OKT 2018 • 11:20SPORT

Ung dansker skriver kontrakt med Astana

Den danske cykelrytter Jonas Gregaard Wilsly har skrevet under på en toårig aftale med cykelholdet Astana.

Den unge danske cykelrytter Jonas Gregaard Wilsly har skrevet kontrakt med World Tour-holdet Astana.

Aftalen løber i to år. Det skriver det kasakhiske cykelhold i en pressemeddelelse.Siden 1. august i år har den 22-årige dansker kørt på prøve for Astana, hvor han også har været med i cykelløb som Vuelta a Burgos og Brussels Cykling Classic.

- Jonas er en talentfuld, seriøs og hårdtarbejdende rytter. Han er 100 procent dedikeret til cykling.- Han passer godt ind på vores hold, og jeg er glad for, at han vil begynde sin professionelle karriere i Astana, siger manager for Astana Alexandr Vinokurov i pressemeddelelsen.Jonas Gregaard Wilsly har de seneste tre år kørt for Riwal. Han er tidligere danmarksmester på både junior- og U23-niveau.

- Først og fremmest er jeg super glad for at have været tilknyttet og blive rytter for så stærkt et hold som Astana, og jeg synes, at det er det bedste hold at fortætte min udvikling på, og jeg lærer meget af hele holdet.

- Jeg er super stolt over at starte min professionelle karriere hos Astana. Det er en rigtig stor mulighed for mig, siger Wilsly i pressemeddelelsen.

Han bliver blandt andre holdkammerat med Jakob Fuglsang, Magnus Cort og Michael Valgren./ritzau/

Mest læste

18. APR 2019 • 23:35SPORT

Nyt stadionnavn til høring

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag