15. OKT 2018 • 18:07SPORT

Hareide: Vestergaard og Højbjerg starter mod Østrig

Jannik Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg starter inde mod Østrig, afslører Åge Hareide dagen før kampen.

Når Danmark tirsdag møder Østrig i en testkamp, kommer forsvarsspilleren Jannik Vestergaard og midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg til at være en del af Danmarks startopstilling.

Det siger landstræner Åge Hareide på et pressemøde mandag.

- Jeg kan godt fortælle, at de begge starter inde i morgen, siger Åge Hareide.

Ved siden af ham sidder begge spillere, hvilket også plejer at være en god indikation på en startplads.

Jannik Vestergaard forventer, at de normale reserver vil arbejde stenhårdt for at vise sig frem som en tak for trænerens tillid.- Man vil se nogle spillere, som er sultne. Dels for at bevise over for sig selv, men også for at bevise over for træneren og tilskuerne, at nu bliver der givet en chance, som man skal prøve at udnytte for dels at hjælpe holdet og dels for at hjælpe sig selv på længere sigt.- Det bliver nogle sultne spillere, som vil prøve at fortsætte det, som vi som hold har udviklet os til at være over de sidste to år, hvor landsholdet har rykket sig utrolig meget, siger Vestergaard.

I Åge Hareides første tid som dansk landstræner spillede han med tre spillere i centerforsvaret, og Jannik Vestergaard var en af Hareides foretrukne spillere.

Siden gik nordmanden over til at spille med to centrale forsvarsspillere, og Vestergaard gled ud på bænken. Under VM var han den eneste danske markspiller, der ikke fik spilletid.Pierre-Emile Højbjerg har ikke spillet en landskamp i to år og glæder sig til sit comeback i landsholdets maskinrum.- Jeg er utrolig glad for at være tilbage, og jeg glæder mig til at trække landsholdstrøjen over hovedet igen, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Begge spillere var på banen i Åge Hareides første landskamp i spidsen for Danmark. Det var i marts 2016, da Danmark slog Island i Herning. Højbjerg startede inde, mens Vestergaard blev skiftet ind.

Senere mandag oplyste Dansk Boldspil-Union (DBU) på Twitter, at Lasse Schöne har fået lov at rejse hjem til Amsterdam efter aftale med Ajax.- Midtbanespilleren har været igennem et tæt program i klubben og sidder derfor over i tirsdagens kamp mod Østrig. Der bliver ikke udtaget en erstatning, skrev DBU./ritzau/

17. APR 2019 • 14:16 FOR ABONNENTER

Investorer sætter frist for et nyt kulturhus

17. APR 2019 • 13:55

Politiet efterlyser cykel

Mest læste

16. APR 2019 • 11:55 FOR ABONNENTER

Europamesteren vendte hjem til Bornholm

14. APR 2019 • 07:50 FOR ABONNENTER

Corts styrke ligger på sofaen