10. JUL 2018 • 16:04SPORT

Tidligere tysk verdensetter er klar til semifinale

Angelique Kerber slog Daria Kasatkina og skal nu møde Jelena Ostapenko i Wimbledon-semifinalen.

Den tyske grand slam-vinder og tidligere verdensetter Angelique Kerber er klar til semifinalen i Wimbledon for tredje gang i karrieren.

I tirsdagens meget velspillede kvartfinale slog hun det russiske stjerneskud Daria Kasatkina med 6-3, 7-5.

Dermed er Kerber klar til torsdagens semifinale, som bliver et møde med den unge lette Jelena Ostapenko, der få minutter inden Kerbers triumf vandt sin kvartfinale.

Ostapenko vandt med 7-5, 6-4 over slovakken Dominika Cibulkova.Kerber og Ostapenko er seedet som henholdsvis nummer 11 og 12 og er dermed de bedst seedede, der er tilbage.

Således formåede ingen af de ti bedst seedede kvinder at bane sig vej til kvartfinalerne.Bedre har Kerber været til at leve op til favoritværdigheden. Finalisten fra 2016 fik dog kvalificeret modstand i kvartfinalen.

I andet sæt kom Kerber gang på gang foran med et servegennembrud, men Kasatkina svarede tre gange tilbage med et brud og bragte på ny balance.Kerber brød igen til 6-5 og kunne så serve kampen hjem. Det lykkedes, men først efter Kasatkina havde afværget seks matchbolde i et maratonparti, hvor publikum blev forkælet med verdensklassespil fra begge aktører.

Nu venter så Ostapenko, der også viser storform. French Open-mesteren fra 2017 har endnu ikke afgivet et sæt i turneringen.

/ritzau/

24. SEP 2018 • 10:14SPORT

Cort kørte VM i Østrig

24. SEP 2018 • 09:20 FOR ABONNENTER

Forening investerer i bedre boliger i Rønne

Mest læste