15. MAJ 2018 • 13:30SPORT

Mancini åbner for Balotelli-comeback på landsholdet

Italiens nye landstræner, Roberto Mancini, vil tage en snak med Mario Balotelli om fremtiden.

Den kontroversielle italienske fodboldspiller Mario Balotelli kan være på vej tilbage i varmen på Italiens landshold.Den nyudnævnte træner, Roberto Mancini, åbnede ved sin præsentation for, at Nice-angriberen kan komme tilbage for første gang siden 2014.

I hvert fald agter Mancini at tage en snak med Balotelli.

- Mario er italiener. Vi skal helt sikkert tale sammen. Han er en af de spillere, vi bør tage et nyt blik på, siger Roberto Mancini.Balotelli har ikke været en del af Italiens landshold siden det skuffende VM-exit 2014, hvor det blev hævdet, at Balotelli var et forstyrrende element i truppen.Den seneste landstræner, Gian Piero Ventura, åbnede ved sin tiltrædelse for et Balotelli-comeback.- Hans tekniske kvaliteter er indiskutable, men som mine forgængere har påpeget, er der andre ting omkring ham, der skal vurderes, sagde Gian Piero Ventura.

Comebacket blev dog aldrig en realitet, og siden november har Ventura været fortid efter den mislykkede VM-kvalifikation.Nu siger Mancini så det samme, men måske kan det denne gang komme Balotelli til gode, at Mancini kender ham fra tidligere. Balotelli var spiller under Mancini i både Inter og Manchester City.Den 27-årige Balotelli har scoret 13 mål i 33 landskampe for Italien. I denne sæson har han scoret 18 ligamål for Nice./ritzau/AP

16. JAN 2019 • 14:33 FOR ABONNENTER

Nye restauratører er gamle kendinge

Mest læste