23. APR 2018 • 13:30SPORT

Frans Nielsen forstærker ishockeylandsholdet i VM-test

Den danske NHL-stjerne er en af to nye spillere i truppen, der er i gang med de sidste VM-forberedelser.

Landstræner Jan Karlsson kan se frem til en prominent forstærkning af det danske ishockeylandshold, der møder Tyskland i en testkamp onsdag.

Frans Nielsen er nemlig kommet hjem fra Detroit og træder ind i den danske trup til kampen i Vojens.

Også Mathias Bau Hansen, der til daglig spiller for Hershey Bears i den nordamerikanske udviklingsliga AHL, er ny på holdet i forhold til kampene mod Hviderusland i den forgangne weekend.

Danmarks Ishockey Unions sportschef, Jesper Duus, kalder i en pressemeddelelse Nielsen og Bau for "to fremragende forstærkninger".

Frans Nielsens NHL-erfaring kan blive meget værdifuld for holdet, der i maj skal spille VM foran eget publikum.- Vi glæder os til at få ham ind i truppen – både i forhold til spillet på isen og livet i omklædningsrummet, siger Jesper Duus.

Mathias Bau Hansen skiftede før denne sæson fra Frederikshavn til Hershey Bears, der holder til i Pennsylvania. Her blev han noteret for 23 point i 58 kampe.- Mathias Bau Hansen har spillet en flot første sæson i AHL og har i tidligere VM-turneringer budt ind med sin store fysik og en stor, stor vilje til at arbejde og gøre de rigtige ting på isen.

- Og måske kan han tilspille sig en større rolle på holdet, siger Jesper Duus.

Mens landstræneren siger velkommen til to nye, må han samtidig slukke VM-håbet for Nick Olesen, Kristian Jensen og Matthias Asperup, der nu ryger ud af truppen.

Danmark møder Tyskland onsdag aften klokken 19.30 i SE Arena i Vojens./ritzau/

18. JAN 2019 • 18:56 FOR ABONNENTER

Mindre byer vil også have del i nye boliger

18. JAN 2019 • 18:45 FOR ABONNENTER

Flere maner til forsigtighed om byggeri af mange boliger

18. JAN 2019 • 16:32 FOR ABONNENTER

Tv-hold opsporer japaner i Pedersker

Mest læste