14. FEB 2018 • 22:13SPORT

Nykøbing Falster sikrer overlegen sejr over FCM

FCM Håndbold blev splittet ad i onsdagens ligakamp ude mod Nykøbing Falster Håndbold.

Nykøbing Falsters håndboldkvinder tog onsdag aften brodden af FCM Håndbold og sikrede en overlegen 26-19-sejr på hjemmebane i den bedste danske række.

Holdet var konstant et skridt foran, og meget skulle gå galt i anden halvleg, hvis Nykøbing Falster ikke skulle hive sejren hjem i ligakampen.Dermed var kampen langt fra lige så tæt som søndagens Champions League-kamp, der endte 21-21.27-årige Sarah Iversen fangede de fleste bolde, og næsten alt, hvad Nykøbing Falsters stregspiller havde i hænderne, blev til mål.Allerede i første halvleg blev midtjyderne skilt fuldstændig ad, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 18-8.Det huede ikke FCM-træner Kristian Kristiansen, der fra bænken rasende kunne se holdet sakke længere og længere bagud.Ordrerne fra FCM-træneren lød i korte budskaber: Ryk tættere sammen. Lav flere indspilninger. Tving dem over kanterne.Men lige lidt hjalp det.Nykøbing Falster fortsatte med at gøre ondt værre, og FCM havde svært ved at finde lyspunkter i anden halvleg.FCM ligger i øjeblikket på andenpladsen i HTH Go Ligaen med 24 point efter 18 kampe.Fra næste sæson skifter en af klubbens største stjerner, den norske landsholdsprofil Veronica Kristiansen, til den ungarske klub Györi.

27-årige Kristiansen er delt topscorer i ligaen, og skiftet er den største transfer i FCMs historie.Tidligere onsdag aften tabte Viborg HK 25-30 på hjemmebane til Silkeborg-Voel.

/ritzau/

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort