20. OKT 2017 • 06:59SPORT

Danske bueskytter er sikre på medalje ved VM i Mexico

Den regerende verdensmester Stephan Hansen kan blive den første, der genvinder VM-titlen.

Når de danske bueskytter vender hjem fra VM i Mexico, så bliver det med minimum én medalje i kufferten.Det ligger fast efter torsdagens skydninger, hvor den regerende verdensmester i compoundbueskydning, Stephan Hansen, skød sig i guldfinalen.

Sarah Sønnichsen er klar til bronzefinalen.Stephan Hansen, der vandt VM på hjemmebane på Christiansborg Slotsplads for to år siden, kan blive den første nogensinde til at genvinde VM-guldet, og på trods af bump på vejen, så er han klar til finalen.

- Før VM var jeg ikke oppe på dette niveau, hvilket var irriterende, men i konkurrencer har jeg et større fokus, og det gav pote i dag. Jeg glæder mig til at skyde på finalebanen i centrum af Mexico City på lørdag, fortæller verdensmesteren.

I guldfinalen møder Stephan Hansen Sebastien Peineau fra Frankrig, og den skydes lørdag klokken 23.25 dansk tid. Inden guldfinalen skal Sarah Sønnichsen møde Kristina Heigenhauser fra Tyskland klokken 22.40.

To danske hold er ude af kampen om medaljer, efter de begge tabte deres kvartfinale, men Danmark har stadig sit mixed hold i compound.Det består af Stephan Hansen og Sarah Sønnichsen, og duoen er topseedet. Fredag klokken 16.15 møder de to danskere Kroatien i deres første match.

/ritzau/

Mest læste