18. OKT 2017 • 21:53SPORT

Kvindelandsholdet fortsætter forberedelser til kamp

Intet er ovre, før den tykke dame har sunget, siger Spillerforeningen om aflyst kamp mod Sverige.

Dansk Boldspil-Union meddelte onsdag middag, at fredagens VM-kvalifikationskamp mod Sverige er aflyst som følge af den verserende konflikt mellem DBU og Spillerforeningen.

Men kvindelandsholdet og Spillerforeningen har endnu ikke opgivet håbet om, at kampen kan blive afviklet.Det siger chefen for spillerrådgivning i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, da landsholdet onsdag skulle i gang med at selvtræne i Dragør.- Det er forberedelse til kampen på fredag. Der er ikke noget, der er ovre, før den tykke dame har sunget, siger Thomas Lindrup.Hos DBU har man taget konsekvensen, og unionen har ikke i sinde at sætte sig tilbage til forhandlingsbordet så tæt op til en kamp.

- Jeg kan ikke stå inde for, hvad DBU siger. Vi forbereder os som om, der var kamp på fredag. Alt er jo muligt indtil fredag klokken 18.15, siger Lindrup med henvisning til tidspunktet for kickoff.

Spillerne på kvindelandsholdet ønskede ikke at udtale sig til medier inden onsdagens træning. Både Pernille Harder og Sanne Troelsgaard kvitterede med "ingen kommentarer" til TV2 Sport, der var mødt op til træningen.

/ritzau/

Mest læste