11. AUG 2017 • 23:14SPORT

Silkeborg-profil efter 4-1-sejr: Vi kan forbedre os

Silkeborgs Robert Skov mener, at klubben kan forbedre sig i forhold til sidste sæson.

Silkeborg vandt fredagens kamp i Alka Superligaen med hele 4-1 hjemme over oprykkede FC Helsingør, og det kan være tegn på forbedrede resultater som helhed for klubben, mener profilen Robert Skov.

Silkeborg har ikke nogen officiel målsætning, men spørger man Skov, kan midtjyderne forbedre sig i forhold til sidste sæson, hvor holdet blev nummer ni i Alka Superligaen.

- Jeg tror på, at vi kan drive det til noget mere i denne sæson. Vi kan vinde flere kampe i denne sæson. Jeg tror, vi kan blive bedre enkeltvis, men også som et hold, siger Robert Skov.- Vi gør mange ting godt, men der er også facetter i spillet, hvor vi kan forbedre os.

- Vi har fået nogle nye spillere, og det har taget noget tid at få dem spillet ind på holdet, men det ser godt ud nu, og retningen er positiv, uddyber Silkeborgs offensive profil, der scorede et af målene i fredagens 4-1-sejr.

Silkeborgs træner Peter Sørensen så klar fremgang i sit holds offensive spil mod Helsingør. Inden fredagens kamp havde holdet blot scoret tre gange i hele sæsonen, men det blev der altså lavet grundigt om på.

- Vores offensive spil er blevet bedre. Vi startede med at spille med tre ud af fire, der ikke kendte hinanden, og siden har vi været igennem en fase, hvor folk lige skulle lære hinanden at kende, siger Peter Sørensen.- Men det er kun naturligt. Og det begynder at fungere nu, lyder det fra Silkeborg-træneren, der delte roser ud til tomålsskytten Davit Skhirtladze og nytilkomne Casper Sloth.Med fredagens sejr har Silkeborg vundet deres første to hjemmekampe i Alka Superligaen i denne sæson, og har seks point efter de første fem runder./ritzau/

Mest læste