11. AUG 2017 • 15:06SPORT

AGF er svækket i angrebet inden møde med OB

En skulderskade holder Kasper Junker ude i flere uger, mens også Morten "Duncan" er ukampdygtig for AGF.

AGF-træner Glen Riddersholm må til søndagens superligakamp hjemme mod OB rode ekstra rundt i den offensive værktøjskasse.Angriberen Morten Duncan Rasmussen er ude med en baglårsskade, som han pådrog sig i mandagens 0-3-nederlag ude til Sønderjyske, og han har nu fået selskab af Kasper Junker.

Angrebskollegaen blev skadet og udgik fra torsdagens træning på Fredensvang med stærke smerter i venstre skulder.

- Junkers skulder gik af led til træningen i går. I dag skal vi have foretaget en MR-scanning af ham, så vi kan vurdere omfanget af skaden. Han vil nok være ude i fire-seks uger.- Vi starter genoptræningen med at få styrket hans stabiliserende muskler i skulderen.- På den måde nedbringes smerterne, og han får langsomt genoprettet sin bevægelighed, fortæller fysioterapeut Uffe Hansen til AGFs hjemmeside.

Junker blev skiftet ind i mandagens kamp i Haderslev i stedet for Morten "Duncan" Rasmussen, der blev skadet i slutningen af første halvleg.

AGF har tabt tre og blot vundet én ud af de første fire kampe i Superligaen. Det vil AGF-backen Dino Mikanovic ændre på mod OB.- Vi skal tilbage til fundamentet med at arbejde hårdt, og så må fodboldspillet komme derfra. Det vigtigste er, at vi kommer på tavlen.- Vi skal ud og vise, at det, vi så i mandags, var en offday og give alt, hvad vi har. På den måde får vi også muligheden for at levere en god kamp og tage de tre point, siger Mikanovic.

- En sejr på søndag vil ikke kun give et godt springbræt til resten af efteråret. Det vil også give et rygstød i forhold til at indfri de målsætninger, vi har i Superligaen.

- Vi lever hver dag for klubben, og vi vil gøre alt for, at resultaterne også snart kommer til at blive bedre, lyder det fra Mikanovic.

Der er kampstart søndag klokken 18 i Aarhus.

/ritzau/

13. AUG 2017 • 13:06

Store Oprydningdag

Efter Store Legedag fredag og lørdag, blev det søndag store oprydningsdag i

13. AUG 2017 • 09:55

1.100 cyklister på vej øen rundt

Så er starten gået på årets Bornholms Rundt på cykel.

12. AUG 2017 • 16:34

Legedag på niveau med sidste år

Det overskyede vejr og et par regnbyger kunne ikke holde gæsterne væk fra S

12. AUG 2017 • 11:23

Vinden driller kajakroere

Bornholm Rundt i havkajak fik en strålende start med to gode dage med ...

12. AUG 2017 • 08:08

Flere end 1.000 cykler Bornholm Rundt

Tilmeldingen til søndagens Bornholm Rundt på cykel har rundet de magis...

Mest læste