17. JUL 2017 • 07:42SPORT

Sønderjyske henter ung angriber fra Cameroun

Sønderjyske har lavet en fireårig aftale med angriberen William Tchuameni, der var til prøvetræning i klubben.

I sidste uge skrev den camerounske midtbanespiller Victor Ekani kontrakt med Sønderjyske, og nu følger landsmanden William Tchuameni trop.Tchuameni er en 20-årig angriber, der af Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, betegnes som en fodboldspiller for fremtiden.

- William Tchuameni viste under sin prøvetræning nogle prøver på sine spidskompetencer.- Han er en spændende angriber, som med sin højde og fysik har noget at spille ind med. Derudover er han, hvad ligeså vigtigt er, også bevægelig med løb både imod og dybt.- Vi håber, at han kan udvikle sig yderligere, når han kommer ind i et kontinuerligt forløb, siger Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Sidste år skiftede Tchuameni fra hjemlandet til portugisiske Feirense. Han har derfor fået lidt erfaring med europæisk fodbold, inden turen går til Sønderjylland.

- Det er absolut et plus, at vi nu har to fra Cameroun i truppen, men de skal begge først i form. De kommer lige fra ferie og er to-tre uger bagefter de andre rent træningsmæssigt.- Og så skal de også først lære kulturen og Danmark at kende, så vi skal have lidt tålmodighed, vurderer Hans Jørgen Haysen.

Sønderjyske indledte lørdag superligasæsonen med at spille 0-0 hjemme mod Randers FC./ritzau/

19. JUN 2018 • 16:20

Madskole mangler børn

19. JUN 2018 • 15:50 FOR ABONNENTER

Jagten på dialekten

Mest læste