16. JUL 2017 • 19:41SPORT

Lettet Hobro-debutant glæder sig over premieresejr

Hobro-spilleren Rasmus Minor Petersen var glad efter debutsejr på 2-1 over sin tidligere klub FC Helsingør.

Rasmus Minor Petersen vinkede farvel til FC Helsingør i juni, efter at klubben havde sikret sig oprykning til Alka Superligaen.Forsvarsspilleren blev i stedet lokket til en anden oprykkerklub, da Hobro IK tilbød ham en kontrakt.Søndag tog Hobro så imod netop FC Helsingør, og derfor skulle forsvarsspilleren allerede i første runde i landets bedste række krydse klinger med sin tidligere klub.- Der har været mange følelser, så jeg var en lettet mand efter sejren.- Det har været en hektisk uge. Så det var et fedt punktum at sætte, siger Rasmus Minor Petersen.

Hobro vandt oprykkerduellen 2-1, efter at Mikkel Basse havde bragt gæsterne foran på en flot helflugter efter blot syv minutter.Hjemmeholdet kom dog tilbage i anden halvleg og på scoringer af Martin Mikkelsen og Quincy Antipas sikrede Hobro sig sejren og de tre vigtige point i det nye liv som superligaklub.Rasmus Minor Petersen lagde op til Quincy Antipas’ sejrsmål efter 78 minutters spil, men efter sejren var tankerne lige så meget hos de tidligere klubkammerater, som han forlod i sommerens løb.

Den tidligere Helsingør-spiller havde store roser til sine tidligere klubkammerater efter opgøret.

- Jeg synes, de spillede god fodbold, og det var ikke en let kamp mod dem. Jeg håber, at de nyder at spille i Superligaen, for det fortjener de, siger han./ritzau/

Mest læste