20. APR 2017 • 09:25SPORT

Endnu en profil forlader Nykøbing Falster til sommer

Nathalie Hagman skifter til CSM Bucuresti, hvor hun håber at få opfyldt drømmen om en Champions League-triumf.

Den svenske profil Nathalie Hagman forlader til sommer Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) efter blot en enkelt sæson.

Den venstrehåndede spiller, der kan gøre sig som både højre fløj og back, skifter til den rumænske storklub CSM Bucuresti.

Det skriver Nathalie Hagman på sin Facebook-profil.

- Det har indtil nu været et fantastisk år og en sæson, der indtil videre er gået over al forventning. Men jeg har fået en unik mulighed, som jeg efter lang tids grundig overvejelse har valgt at sige ja til, skriver Hagman.- Fra næste sæson skal jeg spille i CSM Bucuresti i Rumænien. Det er en af de allerstørste klubber i europæisk håndbold – ja i hele verden, og jeg ser frem til at tage det næste store skridt i min karriere, siger Hagman.

Hun understreger, at fokus først er på at slutte godt af i Nykøbing Falster, som kæmper om danmarksmesterskabet. I DM-semifinalerne venter enten Odense eller Viborg HK.

I Rumænien bliver svenskeren holdkammerat med blandt andre Line Jørgensen og stjernespilleren Cristina Neagu. Desuden får hun dansk træner i form af Helle Thomsen.Hagman er endnu en i rækken af profiler, som forlader NFH til sommer.

Mette Gravholt skifter til en anden Bukarest-klub, Dinamo Bucuresti, mens Pernille Holmsgaard stopper karrieren. Cheftræner Niels Agesen skifter til Randers.

/ritzau/

Mest læste