20. APR 2017 • 09:03SPORT

Monaco vil angribe sig i Champions League-finalen

Uanset modstander bliver det fuld fart frem for Monaco i Champions League-semifinalen, lover klubbens træner.

Den franske klub AS Monaco spillede sig onsdag i Champions League-semifinalen ved at slå Borussia Dortmund med 3-1 - samlet 6-3 - og holdet vil fortsætte med at angribe i jagten på en finalebillet.

Holdets styrker ligger nemlig ikke i at forsvare sig, siger Monaco-træner Leonardo Jardim.

- Uanset hvem vi møder i semifinalen - Real Madrid, Atlético Madrid eller Juventus - kommer vi til at møde et meget rutineret hold. De andre hold vil gerne trække os.- Uanset modstander er det vores ambition at gå ud og spille offensivt fodbold, som vi altid gør, siger Jardim.

Hans mandskab har scoret mindst tre gange i hver af holdets seneste fem Champions League-kampe.

Det er blandt andre rutinerede Falcao og det unge stjerneskud Kylian Mbappé, der volder forsvarsspillerne store problemer.

Holdet har også vist, at det ikke nytter noget at stå tilbage og forsvare en føring. Mod Manchester City i ottendedelsfinalen lukkede Monaco tre mål ind på 11 minutter efter at have været foran 3-2.

Monaco må vente til fredag med at finde ud af, hvem den kommende modstander i Champions League bliver.

Holdet har dog også den franske mesterskabskamp at tænke på. Monaco fører Ligue 1 på bedre målscore end Paris Saint-Germain. Monaco mangler at spille seks kampe, PSG mangler fem.

Står det til træner Leonardo Jardim skal Monaco gå all-in på at vinde begge turneringer, selv om det kommer til at presse hans spillere til det yderste.- Vi har endnu ikke vundet noget, men vi har chancen for at skrive historie. Vi er nået til semifinalerne i Champions League, og vi har en chance for at vinde turneringen.

- Hvis jeg skulle vælge, ville jeg foretrække at vinde Champions League, men der er vores chancer nok mindre end i ligaen. Vi kommer til at give alt i begge turneringer, siger træneren.

Monacos seneste franske mesterskab daterer sig til 1999/2000-sæsonen.

I 2004 nåede holdet overraskende frem til Champions League-finalen, hvor det blev til et 0-3-nederlag til FC Porto./ritzau/

Mest læste