20. MAR 2017 • 06:30SPORT

Esbjerg rejser væk og forbereder nedrykningsslaget

I Esbjerg vil man bruge den kommende weekend på at skabe ny energi, så holdet bliver klar til afgørende kampe.

Esbjerg sluttede søndag grundspillet af med at spille 1-1 på hjemmebane mod Horsens.Resultatet betyder, at vestjyderne sluttede på sidstepladsen i grundspillet i Alka Superligaen.Dermed lægger klubben ud på sidstepladsen i den ene af de to nedrykningspuljer, når der igen skal spilles kampe.Cheftræner Lars "Lungi" Sørensen mener, at den kommende landskampspause falder på et godt tidspunkt for de hårdtprøvede esbjergensere.

- Vi holder fri i næste weekend og drager bort på en tur.- Den seneste periode har været mentalt udfordrende for os, så nu skal vi have ladet batterierne op, inden vi vender tilbage med frisk energi, siger cheftræneren.Ifølge Esbjerg-topscorer Robin Söder skal afbrækket bruges på træningsbanen til at blive bedre med bolden.- Nu venter der to gode uger med landskampspausen, hvor vi må arbejde mere med vores spil med bolden. Det mener jeg, vi mangler.

- Kan vi få gang i bolden og spille med mere tempo på hjemmebane især, så tror jeg, vi bliver gode. Det var noget af det, vi manglede mod Horsens, siger svenskeren.

19-årige Mark Brink ser med spænding frem til de kommende kampe, men er samtidig bevidst om, at der kommer pres på.- De kommende kampe bliver med masser af fight, hvor vi skal stå sammen som hold. Der kommer ingen kampe, hvor man kan tillade sig ikke at være helt klar, siger han og tilføjer:

- Der er fortsat mange nye spillere i truppen, og jeg tror på, at vi kan få en masse ud af at få trænet godt igennem i de næste to uger.Esbjerg er i pulje med Randers, Horsens og OB. Vestjyderne har fire point op til tredjepladsen og fem til andenpladsen./ritzau/

25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER

Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

25. MAJ 2018 • 09:59 FOR ABONNENTER

Lasse Holmgaard efter jobskifte: Jeg bliver på Bornholm

Mest læste